KROP SIND ÅND - Kroppens Rejse afholder et unikt 3 måneders forløb i starten af det nye år.  


Forløbet består både af individuelle sekmenter og gruppe sessioner

Det er et intenst forløb hvor der både er fokus på en dyb indre rejse, samt at udvide forbindelsen og bevidstheden til verden fuld af levende energi.

Overordnet handler forløbet om bevægelse / flow. Vi tager på opdagelse i bevægelsen mellem udvidende og sammentrækkende energi, balancen og fortroligheden med både at give og modtage. At lære at omsætte det vi mærker, stole på det og gå med det. Vi arbejder med at blive tryg i vores egen kraft og at kunne kende, tolke og ikke mindst vælge hvordan vi bruger den.

Jeg har sammensat et program af nogle af de stærkeste teknikker og tilgange jeg har kenskab til fra min egen rejse og praksis i både det alternative spirituelle og mere "etableret anerkendte" behandlerunivers.

Jeg har samlet forløbet sådan at du både bliver støttet i et mindre fællesskab af ligesindede rejsende, hvor energien kan udfolde sig trygt. Samt individuelle samtaler og kropsterapeutiske behandlinger der understøtter din helt personlige rejse og sikrer at du bliver set mødt og guidet på bedst mulig vis.

Der er indlagt 6 workshop dage for den samlede gruppe, her skal vi bl.a. dykke ned i breathwork, energetisk kropsterapi, chackra, trommerejser, vandring, naturånder, mørke/lys og udesidning. Der vil være overnatning mellem de 2 sidste kursusdage.

Mellem workshopdagene er der i de forskellige uger indlagt fælles zoom, individul coaching og behandling.


Max 4-6 deltagere 

  3 x 90 min individuelle sessioner i Vig

  3 x 30 min individuel coaching zoom

  6 x workshopdage med de andre deltagere i weekend

  3 x 60 min over zoom i gruppen

Pris 8200 kr kan evt. betales over 4 afdrag

Start d. 03-02-2024datoer for workshopdage

lørdag d. 03-02-24

søndag d. 04-02-24

lørdag d. 02-03-24

lørdag d. 30-03-24

lørdag d. 27-04-24

søndag d. 28-04-24