Vi sætter tempoet ned og retter energien mod vores indre bevidsthed. 

Gå efteråret i møde med en magisk, rensende og opladende shamanistisk retræte dag i det smukke Odsherred.  

Efteråret er en renselses tid. I naturen søger energien ned i rødderne og træerne smider sine blade. På samme måde er det naturligt for os mennesker at gøre klar til vinteren, rydde op, sætte tempoet ned og rette energien indad.

Dagen handler om at rense, grounde og øge bevidstheden i samspil med naturen og efterårets puls og cyklussymbolik. 

Sammen skaber vi rum og nærvær til at rette energien mod vores indre. Vi bevidstgør hvilke "blade" det giver mening at slippe for med ro at kunne lade op i efterårets og vinterens sammentrækkende og opladende energi. 

I en lille gruppe introduceres du til oplevelser, værktøjer og gamle skikke der kan bruges i nogle af livets mange facetter.

Jo mere vi er forbundet til os selv og naturens cyklus, jo bedre forstår vi at afkode og sanse det der er vigtigt for vores trivsel og læring gennem livet i harmonie med et større hele.

Shamanisme er en forståelse af at alt er forbundet, alting er besjælet. Den  bevidsthed har særligt eksisteret gennem tider og i samfund, hvor mennesker har levet tæt forbundet og i balance med naturen. Man kan sige man har kunne koble sig til et netværk af informationer for med afsæt i den fysiske verden, at kunne søge vejledning og healing.


Dagen byder bl.a. på

❤ Tromme meditation

❤ Breath work

❤ Energiarbejde

❤ Ceremoniel Criollo Cacao


❤ Fuld forplejningPrisen for denne magiske dag er 1500 kr - MAX 8 deltagere. 


Vi mødes lørdag d. 30-09-23 kl. 10.00- 19.00