Kom ud i Naturen og ind til dig selv

Vi skralder hverdagens lag af, den overopmærksomme støj der til tider følger med livet. Vi søger tilbage til den umiddelbare kerne. Der fra hvor vi naturligt er tilstede i nuet, hvor vi mærker klarhed, ro og livsenergi. Og hvor fra vi tydeligere mærker de dybe forbindelser der er imellem alt levende.


Vi tilbringer en dag tæt på Naturen og kommer til at arbejde med de forskellige elementer og tuner ind på den enorme visdom naturen har at give.


Den første halvdel af dagen er i stilhed deltagerne imellem. Rummet fokuserer på at nå ind til det sted hvor vi mærker samhørigheden og det meningsfulde blot ved at være til. Vi kommer også til at arbejde med det vi kommunikerer, og den historie vi fortæller uden ord.


Du vil i løbet af dagen blive præsenteret for Breath Work, Energi systemer, Elementerne, Trommerejser og Skov Meditation.


Jo mere vi er forbundet til os selv og naturens puls, jo bedre forstår vi at afkode og sanse det der er vigtigt for vores trivsel og læring gennem livet, i harmoni med et større hele.

Det er en gammel viden som særligt har været udbredt gennem tider og kulture hvor mennesker har levet tæt med naturen. Der har været en klar forståelse af at alt er forbundet, alting er besjælet. Det er også det der ligger i den shamanistiske tankegang.


Vi ser frem til en berigende, dyb og livsgivende dag.

Ved tilmelding skriv til Kiri på tlf. 60 52 36 34

Praktisk 

Kom ud i Naturen og ind i dig selv   kl. 10.00 - 18.00


Afholdes i Vig - Odsherred


For at alle kan være med foregår betalingen som donation. 


En donation ligger som udgangspunkt mellem 450 kr.  - 1250 kr. 


Der betales efter endt arrangement kontant eller med Mobile Pay


Ved tilmelding skriv til Kiri på tlf. 60 52 36 34

Tilmelding er gældende efter betalt depositum på 450 til mobile pay 95682